Otse põhisisu juurde

19. tööpäev

 

Tänane päev oli kuldne. Markus näitas omalt poolt pisut kuldamist ja siis siirdusime Helsingisse, kus Kultaus Oy Snellman firmas nägime, kuidas kullatud asju restaureeritakse. Tundus väga töö- ja ajamahukas tegemine. Ühe asja kuldamine võtab aega 31 päeva, kuna iga kiht tahab päev kuivamist. 


Kuld, millega siin kullatakse, on ehtne Soome Lapi kuld, mis Saksamaal kullelehtedeks tehakse. Nägime seal ka Hiiumaa ja Pärnusse tehtavaid kuldseid riste, väga ilusad. Mekkimiseks saime kaasa kullatud komme. Nämmmmm.
Käisime ka Lauritzon`s kangaste hulgilaos, sealsed riiulid olid hunnitud. 


Nägime ära ka moodsa olemisega kivimajade vahel asuva Lautasaare kiriku, mille remondile me väga  tagasihoidlikult oma õla alla saime panna :). 


Lõpupilte ka. Hinnangud praktikakoha poolt meie tööle olid positiivsed. Võime endaga rahule jääda, õppisime sada erinevaid tööprotsesse ja saime uhke kogemuse.  Aitäh Verhoiluliike Wiikile meid vastu võtmast ja Haapsalu Kutsehariduskeskusele, kes meid siia saata julgesid. Julgeme omalt poolt soojalt seda kohta õpilasele praktikakohana soovitada. 


Ehk homme veel lisapostitus, seniks - moikka!!!!
Liina ja Piret






Kommentaarid

  1. Nuuh-niuts! Liiga ruttu sai otsa! Pirts, mõistad isegi et oleksin vääga tahtnud kaasas olla :) Saite ikka hullupööra õnnestunud praktikakogemuse, tublid!

    VastaKustuta

Postita kommentaar