Otse põhisisu juurde

12. tööpäev

Hüva vastlaõhtut!

Hernesupi ootuses saab öelda, et tegime täna jälle palju erinevaid asju. Klammerdasime dermatiini nii nagu nemad seda siin teevad ehk tooli põhi pannakse koos kattematerjaliga tagurpidi pressi alla, et klammerdamine kergem oleks. Käed sai korralikult vatti ikka dermatiini kakkumisest. Aga see kergendas protsessi tuntavalt.



Piret liimihoos

Saime peitsida kiiktoolide jalgu, tegu oli lahusti baasil peitsiga, mis on ok moodsama mööbli jaoks. Vana mööbli puhul on ainuõige vesipeits. Nägi ilus välja küll, Markus lakkis ära ka ja edaspidi saame neid algusest peale vedrutada ja siduda. 

Õhtuooteks nokkisime uhkelt presidendi residentsi diivanilt terve gängiga vana polstrit maha. Puhastasime karkassi naeltest ja klambritest. Õigupoolest tegid õpetajad seda terve päev, me ainult andsime suts hoogu juurde, kui muud tööd tehtud. Sellel diivanil on vähemalt kolm korda polstrivahetust tehtud ja see kajastus tugevalt karkassil. Pole enam kuhu midagi lüüa. 
Töö ja vile käivad meil ikka koos.
Ja toolijalgadega saime ka mässata. Kõik see pakkimine ja viltide kleepimine, suured ja põnevad tööd käivad ikka väikeste ja tüütutega käsikäes.  

Rahulikku õhtut!
Liina ja Piret



Kommentaarid