Otse põhisisu juurde

7. tööpäev

No niin!

Alustasime päeva oma prantsuse toolidega, lõpatasime vana mustuse ja laki eemaldamise ja tegime valmis vineerist põhjad. Minu tool tuli tumedam, Pireti oma heledam. Nüüd uue laki alla millalgi.

Pildil Janne ja Pireti lihvimisoskusi lihvimas.
Polstri naiskonnal oli täna tobedalt roosade toolide päev. Mirka peab tegema 12 titaroosat tooli panka (????!!!!!). Sametkangast, millele jääb iga kriips ja jälg sisse, kui istuda. Aga klient valis ja pole midagi teha. Sanna tegi kellegi buduaari tarvis kuldset roosat tooli. Heini lõpetas oma ilusa kiiktooli.






Meie Piretiga kinnistasime oma teipimisoskusi lastetoolidele, et need edasi laki alla saaks. Punane linoleum pidi saama kaitsud selleks.
Edasi on eriti põnev - saime liimida vanu kallihinnalisi Domus kirikutoole, millelt üleeile polstrit eemaldasime. Kontrollisime loksumist, eemaldasime kruvid, lõime haamriga tappidest loksuvad detailid lahti, eemaldasime liimijäägid ja liimisime kokku ning jätsime pitskruvide tugevasse embusse. Homme jätkame nendega. 




Edasi läks veel põnevamaks - Markus pani meid püstoliga lakkimist harjutama, et oskaksime oma toole lakkida. Püstoliga töö tundub nii lihtne, aga tegelikult on väga raske seda oskuslikult ja ühtlaselt teha. Robot peab olema, nagu Markus ütleb. Ja maski pole meil sellepärast, et seal oli megatuus ventikas ja me polnud seal kaua. Noh, et kui keegi meie turvalisuse pärast peaks muretsema...
Niin on!
Liina ja Piret


Kommentaarid