Otse põhisisu juurde

3. tööpäev

 Tere ilusat õhtut! 

Täna oli meil kestvustreening. Nüüd õhtul, kukub kommgi käest, käed lihvimismasina vibrast ja asendihoidmisest nõrgad. AGA - kunagi varem pole lihvimismasin nii oma ja käepärane tundunud. Saime teha oma isiklikku projekti - 12 lastetooli, mille otsast lõpuni korda teeme. Praegu remondis olev Lauttasaare kirik, mille mööblit teeme, on moodne ja suur, ehitatud 1958. aastal ja mahutab istuma 700 inimest. Võibolla saame seda näha ka. 


Pildil meile eeskujuks väga abivalmis ja osav Janne (Jannesid on kaks tükki, perepoeg ja siis pildil olev Janne, keda kutsutakse perekonna nime järgi Volaneniks). Temaga suhtleme improviseeritud viipekeeles, kuna ta on kurttumm.

Markus värvis gaasikambris kapiuksi, ta pani meid ka proovima, kuidas on värvida püstoliga. Markus on väga lahke ja seletab-näitab meile kõike. Piret küsis talt õhtu lõpus shellak laki kohta ja siis saime ka pika ning näitliku loengu :). Üldse on kõik väga sõbralikud ja õhkkond on kodune. Hommik algab kell 8 ühise kohviga, kell 11 on lõuna ühise kohviga, kell 14 taas kohvipaus. Kell 16 lõpeb ametlik tööpäev, aga me teeme tunni võrra kauem, et saaksime reedel varem  lustida ja rännata. 




Siin kasutatakse palju üles-alla liikuvaid töölaudasid, mis on väga mõnusad. Mõned neist on tehtud  massaazilaudadest. Just tuli kast uue Titebondi laadungiga. Eestis Depos pidi Titebond olema palju odavam, kui Soomes. Nemad tellisid Saksamaalt.



Homseni! 

Liina ja Piret











Kommentaarid

  1. Gaasikamber?! Kas see on tunnustus või karistus, kui sinna satud 😄

    VastaKustuta

Postita kommentaar